torsdag 8 oktober 2015

Ingrid Carlqvist fick pengar av SD

Detta har bland annat uppmärksammats på Monicas blogg.

Om ni klickar vidare från den kan ni bland annat hitta några milt sagt egenartade IC-citat från Twitter.

Däremot tror jag inte Ingrid får några nya pengar från SD, då hennes "Dispatch" åtminstone indirekt tagit ställning för det uteslutna ungdomsförbundet mot SD:s ledning.

Ingrid Carlqvist står i själva verket långt till höger om SD, hon har redan tagit steget ut i den öppna avgrunden bortom SD.

Vad inte media uppmärksammar är dock att hon inte började sin bana med invandrarfientlighet och islamofobi. Hon började med hat mot de som engagerade sig för utsatta barn.

Hon hånade alla som "trodde" på bortträngda minnen (låter välbekant, eller hur Josefsson och Linderborg?), de som trodde på barn som berättade om fäders övergrepp (det var mamman som hade hjärntvättat dom, sa hon), de som trodde på offentlig statistik om hur utbredda sexuella övergrepp inom familjen var (det fanns en finsk undersökning som "bevisade" att sådana nästan inte finns, påstod hon).

Media vill inte uppmärksamma detta eftersom de själv sedan länge tagit över många av dessa IC-teman.

En annan sak som bör påpekas är ju att hon 2009 hävdade att hon hade bränts som häxa i ett tidigare liv. NoBoyToy kommenterade det för övrigt här, i en riktigt fyndig kommentar

1 kommentar:

Johanna sa...

Otäck människa! Och tyvärr inte ett dugg ensam om att hylla hatets ideologi. Det är som gammal barnprogramsmoral att hon får betalt av SD på något vis....