måndag 5 oktober 2015

"Skolskytten var satanist"

Enligt media hade den senaste skolskytten skrivit ett satanistiskt manifest innan han begick morden.

"Efter massakern vittnade folk på skolan om att han bett flera av offren att uppge sin religion. De som svarade att de var kristna ska han ha skjutit i huvudet. 

Nu berättar en källa med insyn att Chris Harper Mercer skrivit ett manifest och att döma av det var satanist, skriver tidskriften People. – Killen gjorde det här för satanistiska syften. Han gjorde det för att bli en gud i helvetet. Han vill vara ond. Det är hans mål, att tjäna satan."

Läs mer på aftonbladet.se här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Människor vill ofta sätta likhetstecken med psykisk sjukdom när det gäller sånt här. Ingenting kan vara mer felaktigt som jag ser det. Självklart kan det i vissa fall vara sant men det finns en mycket större orsak till såna här händelser och det kallas utanförskap. Människor med sund uppfostran och med bra värderingar sysslar väldigt, väldigt sällan med såna här saker. I de undantagsfall som kan existera hittar du i så fall de psykiska aspekterna.

Utanförskap däremot kan trigga igång både möjliga och näst intill omöjliga saker hos de som befinner sig i detta utsatta lägget. Alla människor vill finna en plats och mening i livet och när man inte lyckas styrs man allt längre bort och de mest vansinniga tankar och idéer kan bli hela livets mening för de som befinner sig i utanförskap. Hur många av de som utför vansinnighetsdåden i IS namn tror ni exempelvis har haft en bra uppväxt? Hade varit intressant att göra en undersökning om hur många av dem som kommer från utanförskap. De som rekryterar folk är onda men inte dumma. De vet var de ska leta. Tar det gamla talesättet igen: "Övertyga den lille mannen om att han gör något gott och han kan göra precis vad som helst."

Utanförskap är en av världens absolut farligaste tillstånd och tyvärr tycks detta öka allt mer istället för det omvända. Detta att man känner sig sämre än andra och inte lika mycket värd är som sagt ett av världens största gissel. Minst lika farligt är det omvända, människor som anser sig bättre än andra och mer värda. Vad fan kommer såna tankar ifrån? Hur kan man anse sig vara bättre eller sämre än andra? Varför hyllas hat i många läger samtidigt som kärlek hånas? Vi är lika mycket värda och ska ha samma rättigheter. PUNKT SLUT!