onsdag 27 november 2013

Och för den som nu tror på....

... Dan Josefsson och Patrik Nyberg i deras unisona förnekande av bortträngda minnen har jag  ett lästips. Det finns mycket mer, men ni kan ju börja med detta.

Det är sådana här fall som dessa herrar låtsas om att de inte existerar. Man kan ju fråga sig varför.

6 kommentarer:

Anna sa...

Det har nu, den 26 november 2013 inträffat det som vi med någon slags koll, väntat på sedan Quick överhuvudtaget nämndes för första gången. Vi har väntat i år, och detta var målet. Att först få hela svenska folket tro på hela Quick-historien, och sedan när det hade nappats så sätter man in hela målet med Quick-fallet: botträngda minnen, och gör en "dokumentär" om det med så mycket fokus som möjligt. Igen. Visste vi det skulle komma? Visste vi det skulle lyckas? Ja, lika mycket som vi är där nu.

Anna sa...

Är det inte något jäkligt märkligt när samma människa har skrivit detta?

http://josefsson.net/artikelarkiv/48-barn-aer-maenniskor.html

Erik Rodenborg sa...

Anna 1.22

Ja. Han är märklig. Det enda som står klart nu är dock att han står i spetsen för en kampanj att minnen inte kan trängas bort, med traditionella FMSF-argument.

Och just därför att han i övrigt ibland ger ett så pass "sympatiskt" intryck gör det extra olustigt.

Anna sa...

Han ger inget sympatiskt intryck! Han ger creepy vibes, och det innan detta hände - jag är inte ett dugg förvånad, fullständigt och helt förväntat - snarare.

Erik Rodenborg sa...

Anna

Jag hade aldrig hört talas om honom innan detta hände.

Anna sa...

Ok, problem har han ju...

http://www.youtube.com/watch?v=NFRzdCSCPe8

En fundamentalist som omvärderat Josua

Josuas bok är förmodligen den otäckaste boken i Bibeln. I den beskrivs hur Gud leder israeliterna i ett fälttåg med syftet att utrota den ka...