tisdag 26 november 2013

Patrik Nyberg saknar alla gränser

I den just nu senaste artikeln i fascisttidningen Dispatch International riktar Patrik Nyberg ett vildsint angrepp mot bland annat mig,. Han påstår att min "väg" "kantas av ett stort antal krossade liv". Och att mitt "agerande" "drev många oskyldiga till självmord".

Nu är jag alltså inte ensam om att anklagas på detta monstruösa sätt. Jag ingår i en lista på fem personer, med tillägget "och många andra"

Jag blir alldeles matt. Det finns dock ingen anledning att kommentera något sådant. .

Men jag vill gärna påpeka att detta utfall förekommer i en artikel som hyllar Dan Josefsson. Jag må då säga att den mannen har skaffat sig de mest märkliga vänner.

PS. Nej, jag vill inte länka till eländet. Men det är inte svårt att hitta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det där är inget annat än förtal.

Hans inlägg tyder på att han förlorat det lilla (eventuella) förstånd han haft kvar. Artikeln är inte bara tecken på ondska utan också prov på fanatism och galenskap.

Undrar om han förstår vad han håller på med?

Nu kommer alla som läser ditt inlägg att googla och därför komma till artikeln i skittunnan. Jag därför in en länk till artikeln som går via unvis så att man inte kommer in i skithålan DI och ger dom pr och sidvisningar

http://unvis.it/www.d-intl.com/2013/11/26/kronika-i-kvall-satts-spiken-i-kistan-for-den-ovetenskapliga-teorin-om-borttrangda-minnen/

GF

Verutschkow sa...

Du är ju sista namn på listan, Erik. De personer han inte namnger bör alltså i någon mening för artikelförfattaren (han har fabricerat ett och annat om undertecknad också) vara mindre betydelsefulla än du.

Sedan är det en annan sak att jag inte heller tror att de båda läkarna var skyldiga till det de frikändes från, nämligen styckmord.

Anonym sa...

Fruktansvärt av Patrik mfl att peka ut Jeanette och andra som henne som lögnare.

Undrar om Patrik, Ingrid och de andra skulle våga ställa sig öga mot Jeanette och hävda att hon är en lögnare?
S

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15627492.ab