lördag 21 maj 2011

En verkligt intressant blogg - som sagt

Det måste sägas en gång till.

Monica Antonssons blogg blir mer och mer intressant. Om någon för ett och ett halvt år sedan skulle ha sagt att det skulle bli en av mina favortibloggar skulle jag nog ha bett vederbörande att gå igenom en liten sinnesundersökning.

Men miraklens tid är inte förbi. Tydligen.

Gå gärna in där och läs. Exempelvis inlägg som "Blev Södertäljeflickan ovanpå allt annat även utsatt för grova lögner av män som håller ihop?" och "Vem lyssnar på barnen?" del I och II.

5 kommentarer:

Shed Light sa...

Södertäljefallet som du har skrivit om mycket är uppe till diskussion där.
Jag vill minnas att jag läst någonstans om polska adopterade barn. Något om att antalet barn som bortadopterades till Sverige enl uppgifter i Polen, under denna tid inte stämde med det antal som faktiskt registrades här då. Känner du igen detta?
Jag kommer inte ihåg var jag läste det.

Erik Rodenborg sa...

Jag skrev om det här http://www2.hemsida.net/kiremaj70/nyheter/meddel.asp?medid=649&kategori=12
Vänliga hälsningar Erik

Shed Light sa...

Jag förstod inte en sak i det som AB skrev om som du referar till. Den här listan på ambassaden över 200 advokater, var det svenska advokater?
De här två som nämndes särskilt, publicerade AB namnet på dem?
Att polska barn försvann skedde alltså, förutom försvinnande av barn från flyktingförläggningar, även detta samtidigt som Södertäljefallet?

Erik Rodenborg sa...

Det var länge sedan jag läste AB-artikeln, men så vitt jag fattar var det polska advokater. Jag minns inte om namnen publicerades.

Ja, vid ungefär samma tidpunkt som Södertäljefallet försvann uppenbarligen polska barn.

Shed Light sa...

Tack för svaren!
Jag kanske återkommer om nån obesvarad fråga dyker upp om detta i huvudet framöver..:)
Hälsn S

En fundamentalist som omvärderat Josua

Josuas bok är förmodligen den otäckaste boken i Bibeln. I den beskrivs hur Gud leder israeliterna i ett fälttåg med syftet att utrota den ka...