söndag 27 mars 2016

Våga Vägra Sommartid

Jag anser som alltid att sommartiden bör avskaffas.

Nu upptäcker jag till min glädje en artikel i SvD, med en helt ny infallsvinkel, och med helt nya argument som kan användas mot det eländiga påhittet.

3 kommentarer:

NoBoyToy sa...

De morgonpigga verkar generellt anses vara lite bättre människor än de morgontrötta? Själv ligger jag aldrig och drar mig till långt fram på förmiddagen men jag är definitivt morgontrött och skulle aldrig kunna fungera på ett arbete kl 7 på morgonen. Oj, så många pikar jag har fått utstå från de morgonpigga när jag, trots flextid, alltid har anlänt sist till jobbet. ;) Det har varit samma visa på alla arbetsplatser som jag har varit på.

NoBoyToy sa...

Nej, jag gillar alltså inte sommartid, eller rättare sagt så gillar jag inte den här omställningen. Jag har alltid haft svårt att anpassa mig utefter den.

Erik Rodenborg sa...

Jag har någon inrotad vana från barn- och ungdomstiden om hur dagen BÖR se ut under de olika årstiderna. När sommartiden kom stördes detta mönster. Jag upplever sedan varje är den plötsliga förändringen som en störning av kontinuiteten, Dessutom känns det "fel".