torsdag 19 juli 2018

NoBoyToy...

Nu kommer ett mycket känslomässigt inlägg.

I maj skrev jag lite om om vad bloggen NoBoyToy (NBT) betytt för mig... Sedan dess har tiden gått och nu är det juli. Senaste gången NBT skrev var i februari. Något så långt uppehåll har hon aldrig gjort förut.

Så den känsla jag hade redan då - att hennes blogg nu kanke har kommit till bloggvärldens himmelrike för gott - har förstärkts.

Om den nu har gjort det vill jag bara säga detta. Jag kommer i så fall att minnas den med värme och saknad hela mitt liv. Förutsatt, förstås, att jag inte mot slutet drabbas av Alzheimers sjukdom eller något liknande.

Jag vet förstås inte om hon ens läser min blogg längre. Hon kanske har dragit sig så långt bort från blogglivet som det bara går. Inte konstigt, i så fall,  med tanke på alla ohemula angrepp hon fick uthärda.

Men oavsett vilket, vill jag i så fall avsluta kontakten mellan våra grannbloggar med att än en gång tillägna henne denna låt. Det är alltså The Runaways Queens of Noise och det passar ovanligt bra till just NBT - med tanke på hennes bloggnamn och dessa återkommande textrader i just den sången.

"We're the queens of noise.
come and get it boys.
Queens of noise,
not just one of your toys"
..

Eftersom jag vet att NBT väldigt mycket gillar Joan Jett, som var en av Runaways medlemmar, och kanske den mot talangfulla, passar ju den låten ännu bättre. :-)

Länken ovan är förresten till en studieversion, inte till den liveversion jag brukar lägga ut.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas hon återvänder
Inge

Ashtar Command sa...

Det här är off topic, men eftersom Amazon jävlas med mig (de har utan förklaring deletat ALLA mina recensioner - WTF?) så har jag följt ditt Goda, Visa & Upphöjda råd och skaffat mig ett stycke egen blogg, där jag till en början "bara" kommer att posta recensioner som av olika (mer legitima) skäl försvunnit från Amazon redan tidigare. Finns här:

http://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/07/i-posted-this-perhaps-bit-too-negative.html

Har ej lärt mig bloggeriets alla finesser ännu, så förvänta er inga storverk, ha ha.

Kommando Tidlösa ;-)

Erik Rodenborg sa...

Wow!

Faktiskt en riktigt upplyftande nyhet!
Din länk går endast till ett av dina inlägg, blogglänken i sig blir ju så här. http://ashtarbookblog.blogspot.com ...

Verkar intressant, även om jag med en viss irritation tar del av hur du med en (omedveten? knappast...) ordlek kopplar ihop mig med Åsa Linderborg. ;-)

Ska genast lägga den på min blogglista och hoppas att den förblir tillräckligt politiskt korrekt /sic/ för att försvara sin plata där...

PS. Vad sysslar Amazon med? Ashtar Commend var väl en av deras mest produktiva recensenter någonisn. Har möjligen sekten med samma namn anmält dig för copyrightbrott?

Erik Rodenborg sa...

Och nu är den upplagd på länklistan. Hamnade genast högst upp p den , för övrigt.

Erik Rodenborg sa...

Jag tycker du kan lägga upp dina nyligen raderade Amazon-inlägg så kommer du att får en mycket intressant, och mycket omfångsrik, blogg. Du kan ju börja med recensionen av Lerner :-) (den seriösa, inte den andra....).