onsdag 25 juli 2018

Ingrid Carlqvist stöder utbrytning från SD

Ingrid Carlqvist (IC)  har nu upptäckt att Sverigedemokraterna (SD) inte är tillräckligt högerextrema. Hon uppmanar nu aktivt till att INTE rösta på SD utan uppmanar istället till röstning på det än mer extrema "Alternativ för Sverige".

Det är ett parti som bildades av SD:s uteslutna ungdomsförbund. En partibildning som av allt att döma inte har några som helst chanser att få ett enda mandat i något riksdagsval. Även om IC verkar drömma mer eller mindre deliriska drömmar om just den saken.

Gott så. IC har de senaste tio åren varit lite av expert på att i allt snabbare takt marginalisera sig själv. Det har jag faktiskt inget emot.

Och, väl att märka. Till alla hennes övriga excentriska egenheter är hon förstås också "klimatskeptiker" - och förespråkar nu idén att de aktuella bränderna i Sverige är skapade av... islamister.

Något sådant måste man föstås dra till med när man dels tror att den globala uppvärmningen är en bluff, dels tror att islam är det största hotet mot mänskligheten.

De gudarna vill förgöra slår de, som bekant,  först med vansinne.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hon e gaaaaalen 🤣🤣🤣

Erik Rodenborg sa...

Tänker INTE säga emot dig...

En paradox

Tillvaron är just nu full av paradoxer. Nu har exempelvis en lag som är klart antifeministisk, röstats igenom, och de enda som röstar emot d...