måndag 9 februari 2015

PEGIDA-fiasko i Malmö

Den antimuslimska demonstration som enligt ETC bland annat stöds av nazistiska Svenskarnas Parti och Ingrid Carlqvist/ Lars Hedegaards "tidning" Dispatch International samlade enligt SvD cirka 50 personer i Malmö, medan andra källor istället talar om åtta (!) personer. Klart är dock att motdemonstranterna var uppemot fem tusen människor.

Organisationen av det antimuslimska jippot var en avknoppning av tyska PEGIDA, och deras två talare i Malmö har båda tidigare dömts för hets mot folkgrupp.

"Oron" för att vi ska få ett muslimskt kalifat med sharialagar i Sverige tycks alltså inte vara överväldigande stor. Vilket inte är förvånande, då sannolikheten för att detta ska inträffa torde befinna sig någonstans i närheten av sannolikheten för att små gröna män från Zeta Reticuli ska ta över Sverige.
______________________________

Tillägg
I sista minuten tog Dispatch avstånd från uppläggningen av denna demonstration. Man menar att denna "spelar islamiseringen i händerna". Har ingen lust att länka till DI,  men IC för där pennan och det framgår att hon stöder demonstrationens mål men tycker att det blev klantigt. Bland annat sägs det att en tredje icke anmäld talare verkade kraftigt berusad under sitt tal.

Inga kommentarer: