onsdag 6 maj 2020

Joe Biden är gränslös... eller vad ska man kalla detta?

Kommer Trump-sidan att offentligt gå ut med dessa scener, låt oss säga en vecka före valet?

Bilder som dessa har spridits, inte ofta, men tillräckligt mycket för att man ska kunna utgå från att strategerna på båda sidor i USA-valet torde känna till dem.

De är uppenbarligen autentiska och de visar en Joe Biden som är lika gränslös mot barn som han är mot kvinnor.

Gränslös är ett försiktigt uttryck, man borde faktiskt lägga till "sexualiserat" före ordet gränslös, så blir det mer adekvat.

Att kalla Biden för pedofil, som sägs i ovan länkade YouTube-videon,, är måhända lite oförsiktigt.. Men att inleda gränslösa episoder av kroppskontakt med barn, med ska vi ändå säga, någon forn av "sexuella undertoner", är faktiskt ett adekvat uttryck.

Dessutom är Biden här gränslös på mer än ett sätt. Dels mot barnen, men han ignorerar även det faktum att det är offentliga tillställningar och att han filmas hela tiden.

Det toppskikt som  i praktiken styr det demokratiska partiet måste ju vara desperata. Hellre en man som Joe Biden, än Bernie Sanders... Jag tror de hellre ser en Trump-seger i valet, än att Bernie Sanders ska kunna bli Demokraternas presidentkandidat.

En Trump-seger i valet innebär  fyra år till med en president som förnekar den globala uppvärmningen...  Det är en mardröm. Men toppskiktet  hos Demokraterna verkar vara mer intresserad av att stoppa vänstern i det egna partiet än de är av  att vinna nästa val..

5 kommentarer:

Tidlösa sa...

Jag förstår inte varför demokraterna nominerade Biden. Det måste ju finnas "bättre" kandidater även på partiets högerflank. Det hela är faktiskt lite obegripligt och irrationellt.

Erik Rodenborg sa...

Håller absolut med. De ledande demokraterna kan ju knappast vara agenter för Trump. Ändå beter de sig som sådana borde göra om de var riktigt smarta. Det är obegripligt.

Tidlösa sa...

Här är en annan märklig sak med Biden. Kolla på YouTube #TheJimmyDoreShow "Biden sold out Democrats for $200k"

Tidlösa sa...

Biden är inte ens lojal till demokraterna så varför ska Ssnders vara det?

Erik Rodenborg sa...

Tja, illojalitet går tydligen an om man är en del av partiets högerfalang. Men å andra sidan är Biden illojal på ett så pinsamt sätt att jag har svårt att tänka mig att han kan vinna presidentvalet.

Om det inte vore så absurt skulle jag tro att Demokraternas ledning vill att Trump ska vinna valet.

Parabol om den nya könslagen

Parabol är en intressant och läsvärd tidskrift som startats av Kajsa Ekis Ekman. I det senaste numret finns en debattartikel som på ett grun...