söndag 14 juli 2019

NBT-nostalgi...

/Nedan följer ett inlägg som först lades ut den 14 juli 2013, idag för sex år sedan. Och som alltså kan läsas under linjen....

Då hade NoBoyToy (NBT) varit försvunnen sedan den 15 maj samma år. Alltså ungefär två månader.

Många av hennes följare - inklusive jag - var riktigt oroliga. Hade verkligen denna orädda, provocerande, uppfriskande och oumbärliga bloggare lämnat oss?

Den 14 juli kom det i sanning glädjande svaret. Nej, det hade hon inte.

Tiden gick och den 8 februari 2018 försvann hon igen. Och är fortfarande försvunnen - nästan ett och ett halvt år senare! Kanske till glädje för "Mikael" och några andra bloggmarodörer, men till stor sorg för mig (och med alla säkerhet ett stort antal andra).

Kom tillbaks...../
---------------------------------------------------------------------------------
Ett ovanligt glädjande "God Morgon"

NBT (NoBoyToy) engagerar. Efter att hon försvann från bloggandet efter den 15 maj har många människor oroat sig för vad som hänt henne.

I kommentarsfältet under ett inlägg på denna blogg kom fler oroliga kommentarer. En hoppades att hon skulle ge ifrån sig ett livstecken.

För de oroliga som inte redan sett det vill jag presentera den glädjande nyheten att hon just har gjort det. :-)

Nämligen här.

NBT har inte upphört att existera, hon vilar. Det har hon väl gjort sig förtjänt av efter så lång tid av intressant och intensivt bloggande.
-----------------------------------------------
TILLÄGG
Och nu är hon tillbaks PÅ RIKTIGT!!!
:-)

Inga kommentarer:

Parabol om den nya könslagen

Parabol är en intressant och läsvärd tidskrift som startats av Kajsa Ekis Ekman. I det senaste numret finns en debattartikel som på ett grun...