onsdag 29 november 2017

Aftonbladet bryter med Staffan Heimerson

Det finns  tydligen gränser även för vad Aftonbladet kan tolerera. Nu har de avbrutit samarbetet med Staffan Heimerson.

Inte pga hans famösa krönika i sig, utan pga det försvar av den som Heimerson senare utvecklade i denna intervju i Resumé.

Det var väl för väl att han fick sluta. Att jämföra människor som berättat om övergrepp som de utsatts för med en regim som i rena mordorgier utrotade all opposition är väl att gå över alla gränser...

Heimerson blir störd av att de som utsatts för övergrepp och ofredande berättar vad de varit med om. Det är han nog inte ensam om, inte heller på Aftonbladet. Men de flesta försöker nog ändå uttala sig lite mer rumsrent. Låta lite mer sofistikerade, undvika uppenbara grodor.

Det klarade inte Heimerson av. På något sätt känns det nästan som ett försonade drag

2 kommentarer:

NoBoyToy sa...

Män som inte kan skilja mellan "raggning" och sexuella övergrepp, trakasserier och sexuellt våld/tvång mot kvinnor och barn, måste vara förståndshandikappade och socialt efterblivna. De här männen verkar tro att de har rätt att avgöra, vad som skall vara okej för dem, och alla andra män, att göra mot kvinnor (och barn).

Denna manliga inställning genomsyrar hela samhället, till och med rättsväsendet. Dock inte när män är både förövare och offer.

Erik Rodenborg sa...

"Denna manliga inställning genomsyrar hela samhället, till och med rättsväsendet. Dock inte när män är både förövare och offer."

Anser du att det finns - eller i vårt samhälle ens skulle kunna finnas - män som INTE är förövare?