måndag 4 juli 2016

NoBoyToy om märklig rättegång

Ibland tror man inte sina ögon. Läs gärna detta inlägg av NBT om en rättegång av det märkligaste slag.

Läs, och förundras.

8 kommentarer:

Monica Antonsson sa...

Helt otroligt!
Och jag är indragen också!
Käre tid!
Varför får man inte reda på sånt?

Verutschkow sa...

Kan vara svårt att hålla reda på allt du är inblandad i, Monica ...

Anonym sa...

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3674896/Is-real-life-Inception-Scientists-trick-people-seeing-colours-not-really-there.html

Erik Rodenborg sa...

Den sista kommentaren verkar helt off topic för mig.....

Anonym sa...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3679115/Manipulative-therapist-accused-brainwashing-countess-s-daughter-27-thinking-abused-child.html

Erik Rodenborg sa...

Så helt okontroversiellt menat var nog inte kommentaren från 6 juli 2016 11:19 , precis som jag egentligen misstänkte. För vad som det verkar vara samma person skickade alltså sedan ovanstående länk.

Från att man ser färger som inte är där till att man tror att man utsatts för våld i barndomen när man inte har det... Ja, jag förstår piken fast den var fin.... Några bevis för att det verkligen var falska minnen läggs inte fram i länken. Det intressanta är snarare att denna blogg allt som ofta bombarderas med länkar som sägs visa att minnen är falska, att barn ljuger, att kvinnor ljuger, att kvinnor är elaka, etc etc.

De brukar för det mesta vara off topic i förhållande till ämnet för inlägget, och jag brukar nästan aldrig ta in dem,

Men OK för denna gång, för att visa upp ett exempel på de kommentarer jag brukar få.

Erik Rodenborg sa...

Har raderat en kommentar som endast innehöll en länk till en artikel om en kvinna som mördat spädbarn. Det finns någon (eller några?) som ständigt matar denna blogg med länkar som handlar om brott som begås av kvinnor. Oftast i sammanhang som är helt och hållet off topic.

Ingen har förnekat att kvinnor kan utföra mord, så anledningen till att ständigt skicka länkar som "bevisar" detta undandrar sig mitt förstånd.

Erik Rodenborg sa...

Den excentriska knäppskallen ifråga har nu skickat en ny länk om samma fall. Jag tar inte in den. Inte för att jag vill dölja det faktum att kvinnor kan begå mord (det vet jag om, liksom alla andra vet om det) utan för att det är off topic, och framförallt för att jag inte vill underblåsa en uppenbarligen helt fixerad persons kvinnohat.