tisdag 20 december 2011

"De våldtagna kan aldrig lita på någon"

Läs gärna Mats Edmans utmärkta debattartikel i "Dagens Samhälle". Jag har hämtat den från Suspicios blogg.

I den tar han även upp det det fall som slaskkanalen TV3/Strix och den alltmer kuslige försvararen av "oskyldiga män", Robert Aschberg, tagit upp. Och som Suspicio skrivit ett utmärkt inlägg om.

Nu hängs terapeuten Gabriella Rastad ut av Aschberg et consortes som en farlig "inplanterare" av "falska minnen" . Vet inte så mycket om fallet, men Rastad är i alla fall i gott sällskap. Att bli angripen av machogänget runt Aschberg för att "inplantera falska minnen" torde vara en merit. För att uttrycka mig lite försiktigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sent omsider läser jag denna blogg och önskar att det fanns fler som tänker som du! Jag har blivit vittne till en ung kvinnas kamp för upprättelse och rätten till ett liv trots en bakgrund så hemsk att Ingen normal människa kan ens föreställa sig hur någon kan överleva! Alexandra - Elisabeth slåss fortfarande för rätt till ett liv utan hot och övergrepp, och idag har hon ett hopp eftersom polisen äntligen lyssnat och startat en ny förundersökning gällande pappan. Denna gången är rubriken grov våldtäkt mot barn! Flickan har trots media och nätmobbens hat lyckats hålla sig så stark att hon startat egen firma, köpt hus med sin pojkvän och också studerar ekonomi! Hur många tror ni hade klarat det? Hon har en väldigt stark önskan: att få leva ett liv som " vanlig" ungdom utan hot, avlyssning och mediadrev!