torsdag 6 mars 2008

Men vad med min hemsida?

Det finns personer under den senaste månaden som frågat mig, per mail, telefon eller på annat sätt när min hemsida ska komma tillbaka. Det är ju roligt att den är/var så uppskattad och därför är det desto tråkigare att jag har tagit bort den igen.

Det har hänt en del saker, som har gjort att jag inte vill vara så offentlig, inte sticka ut hakan så mycket, inte vara den lättillgängliga måltavlan för aggressioner, hot och annat obehagligt. Därför har jag nu velat välja att ligga mycket, mycket lågt. Under en lång tid.

En del av de saker som har hänt är obehagliga, jag skulle nästan vilja säga kusliga. Men det sistnämnda är kanske en tolkningsfråga. Saken är den är att med min bakgrund, och med min inriktning på frågor som är så pass kontroversiella, och som utmanar så pass starka krafter, är det lätt att bli paranoid. Man kan lätt se hotfulla mönster i saker som möjligen har betydligt mer triviala förklaringar. Möjligen, men inte säkert.

Nåväl, där står jag nu. Jag har lagt ner min hemsida, och tänker försöka ta det väldigt lugnt väldigt länge.

Om det sedan blir lugnt är en helt annan sak /suckar uppgivet/.

4 kommentarer:

Kjell-Åke Bjurkvist sa...

Ge dig tid Erik och dina sinnen näring. Du har lagt ner ett oerhört och viktigt arbete, nästa omänskligt. Vila och input behöver vi alla. Du är inte paranoid. Är du utmattad? En fråga jag ställer till mig själv, för sällan!
Önskar dig lugn å ro..

Erik Rodenborg sa...

Hej Kjell-Åke,
det är möjligt att jag är utmattad. Eller nåt.
Vänliga hälsningar Erik/Kire

Motherwitch sa...

Jag skrev en kommentar för någon vecka sedan men den verkar inte ha kommit med.

Du är viktig och du har betytt oerhört mycket för mig. Du har en kunskap, medkänsla, lyhördhet och intelligens som är enastående. Du är betydelsefull för många.

Men hälsan går först. Finns inget viktigare. Var rädd om dig och stressa inte tillbaka. Allt har sin tid.
kram

Erik Rodenborg sa...

Tack för det, Motherwitch. Fast jag blir alltid generad av beröm, förstås.

Parabol om den nya könslagen

Parabol är en intressant och läsvärd tidskrift som startats av Kajsa Ekis Ekman. I det senaste numret finns en debattartikel som på ett grun...