fredag 5 november 2010

Det pågår en klappjakt....

... på journalisten Annika Sundbaum-Melin på en av Sveriges mest lästa skvallersajter, som jag inte vill nedlåta mig att ens nämna namnet på. Det är en debattsajt som älskar att frossa i utseendet, familjelivet, och annat privat hos de som de sätter sina klor i. Detta tillämpas i hög grad i den aktuella slasktråden.

I det här fallet är det en liten klick förövarförsvarare som aldrig kan förlåta Annika Sundbaum-Melin för att hon tycker att barns rätt att slippa övergrepp är viktigare än förövares rätt till umgänge. Därav raseriet, därav hatet, därav personangreppen.

Ja,, man kan förstå att förövarna och deras vänner bland annat inte kan förlåta Annika sedan hon för en dag för ungefär fyra år sedan i tidningen Journalisten publicerade en lysande och slagkraftig artikel som skar rakt igenom den ohederliga och vinklade journalistiken om "oskyldigt dömda". Den var uppriktig, rakt på sak, och sa de sanningar som andra bara viskade om i slutna rum. Om man skriver en sådan artikel är man för alltid lovligt villebråd för klicken av förövarförsvarare.

Läs Annikas artikel från 2006 HÄR!

3 kommentarer:

Anonym sa...

TACK ERIK DET VÄRMDE SÅÅÅÅ!
KRAMAR

Anonym sa...

Det är inte sant vad människor som begår dumheter är beredda att göra för att skyla över sina brister och egenheter.

Övergrepp sker var och varje dag. Tusentals barn går till sängs varje dag med skräck i hjärta och själ. Ännu fler tusentals vuxna bedövar smärtan från det som hänt och förstör sina och sina familjers liv än en gång.

De som försöker beskydda detta elände är inget annat än patrask.

Tack Erik för din klarsynta syn på ämnet. Och ni andra som har en annan åsikt - SKÄMMES TA MIG F-N!

ullaslyckas sa...

Sett tråden men varför lägga energi på dessa intrikata fega och nedriga individer, dom för sitt källar-skrubbs-krig till ingen nytta.
Frågan är om dom gör det på uppdrag samtidigt är dom så ynkliga då dom inte kan föra samtal i offentlighet eller medverka i en debatt som är värt namnet. Ynkligt!