fredag 10 juli 2009

Dagbok 10 juli 1967

Idag är det exakt 42 år sedan jag började skriva dagbok. Genom en mängd missöden har en massa dagböcker jag skrivit försvunnit, men den jag började skriva den 10 juli 1967 och som fortsatte till den 5 september samma år har jag kvar. Jag var 12 år då.

Idag roar jag mig med att lägga ut min dagbok från just den 10 juli 1967 på min blogg. Visst, det saknar helt allmänintresse, men det är lite kul.

Och fråga mig inte vad som menas med ”identitets-register”. Det har jag glömt.
-------------------

10/7, måndag. Idag var vi i Norrtälje. Jag köpte såpbubblor och knallpulver till min pistol. Jag fick detta block. Åt en "88" i Norrtälje. Det var + 28 grader i skuggan. Jag badade mycket idag. Simmade runt båthuset 5 gånger. Jag har fått en gräslig handsvett. Jag har gjort ett identitets-register. Jag missade reprisen på Tio i Topp. Köpte smörpapper. Kostnad: 1 kr 5 öre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gulle dej, Erik!

Anonym sa...

Just det - rörande och fantastiskt gulligt...

Ulrika sa...

Oj - jag önskar verkligen att jag hade skrivit dagbok som du. Jag gjorde några försök men var aldrig tillräckligt "tålmodig".
Så himla rart!
Varma hälsningar
Ulrika

Kira/Erik sa...

Oj, om jag bara hade vetat när jag skrev dagboksanteckningen för 42 år sedan att jag 42 år senare skulle lägga ut den på en plats där alla i hela världen kan se den och att jag skulle få svar om hur rörande, rart, och gulligt det var... skulle jag ha vågat skriva det då?

Varma hälsningar Kira/Erik