torsdag 29 oktober 2020

"Where you belong"

Jag är ju en av dem som har låtit sig förföras av  Liliums ASMR-videor på YouTube. Och inte kan låta bli att följa dessa. Möjligen har jag en ovanligt stor andel av mal-DNA.  ;--) Det är kanske därför  jag inte kan låta bli att lägga ut denna hennes video här. 

Lilium  är annars bosatt i Danmark och lär  leva på de inkomster hon får av de som frivilligt betalar henne för att stödja hennes verksamhet... och för att få se videor som endast de som betalar får se. Om jag nu fattar saken rätt. 

Men nej, jag har aldrig betalat någon på nätet, inte ens Lilium.   Jag vet inte ens hur man gör.  

Men jag tillhör ändå de som då och då återbesöker hennes Youtube-sida.. 

För de som efter att ev. ha  sett lite av denna, tror att just detta tema  -  att vända sig till en målgrupp  som gärna vill se sig själva som en mal, och Lilium som deras  "moth queen" (!) -  är det enda som hon gör - kan om de letar vidare inse att hon har ett större register än så. Mycket större.

PS. Jag fick nyss en kommentar som påpekade att "moth" på engelska inte endast betyder mal utan även kan betyda nattfjäril. Det gör ju faktiskt Liliums story  mer så att säga begriplig.

Nedan - några olika varianter av nattfjärilar. 

 

4 kommentarer:

Tidlösa sa...

Off topic.

https://www.wsws.org/en/articles/2020/10/17/dsoc-o17.html

Erik Rodenborg sa...

Intressant att en grupp som på sjuttiotalet drev linjen att de två ledande teoretikerna i SWP/USA under årtionden varit agenter för KGB o0ch CIA kan låta så pass "rationella"...

Vad gäller valet i USA skulle mitt val (om jag hade rösträtt där) kunnat vara att inte rösta på vare sig Trump eler Biden. Utan antingen låta bli att rösta eller att rösta på någon vänstersekt som inte har en chans att komma in.

(Om jag på något trodde på QAnons märkliga påståenden om Trump skulle jag förstås röstat på honom. Men det gör jag ju inte..)

Biden är en reaktinär politiker, som dessutom av döma av ett stort antal videor som aldrig dementerats, verkar ha ett gränslöst sexualiserat beteende mot inte endast kvinnor, utan även mot barn. I normala fall skulle jag aldrig ens kunnat drömma om att rösta på honom.

Men detta är inte ett normalt fall. Jag anser att den utan undantag viktigaste frågan för hela mänskligheten är den globala uppvärmningen. Och där står Trump för en linje att inte erkänna den - tvärtom försöker han vinna röster med att lova att använda nya metoder för att få upp ännu fler fossila bränslen ur marken på snabbast möjliga tid.

Man väljer alltså i USA mellan Biden - en reaktionär politiker som inte endast står för det sedvanliga försvaret för USA-imperialismen - utan dessutom ger ett klart intryck av att vara.. pedofil.

Och Trump - en reaktionär politiker som förutom just att vara reaktionär driver en linje för att sabotera alla försök att rädda jorden från att i slutändan få ett klimat som åtminstone till stora delar liknar det som finns på vår systerplanet Venus.

Trump är en helt öppen fiende till mänskligheten. I USA borde man rösta emot honom. Och nu är det så sorgligt att det enda sättet att göra det är att rösta på Creepy Joe... förfärligt - men sant.

Tidlösa sa...

Moth betyder förresten nattfjäril i allmänhet, inte bara mal.

Erik Rodenborg sa...

Oj, då, men det gör faktiskt scenariot i dessa videor lite mer logiskt.

Langoljärerna

Den kanske mest fascinerande, och en av de mest skrämmande, av Stephen Kings berättelser är nog  "Langoljärerna". Jag läste den n...