lördag 26 februari 2022

Efterlysning... eller nåt

Bloggaren NoBoyToy (NBT) har en vana att till och från försvinna.  Den 18 september kunde man på hennes blogg läsa detta. 

"Jag har inte riktigt tid för bloggen just nu. Det har uppstått ett krisläge på jobbet så jag jobbar dygnet runt. Men om nån vecka bör jag vara tillbaka igen. Stay tuned. ❤"

En ovanligt lång vecka,..

Missförstå mig inte, NBT har naturligtvis all rätt i världen att göra hur långa uppehåll som helst. Jag skriver väl mest för att markera att hon är saknad.

5 kommentarer:

Verutschkow sa...

https://noboytoy.wordpress.com/2015/11/28/putin-vs-obama/

"Håller med – Putin har inte bombat och utplånat tillnärmelsevis så många civila som Obama-regimen med sina bombningar och drönarattacker.."

Kanske lika bra att ligga lågt länge i hennes fall ...

Erik Rodenborg sa...

Obama-regimen förde under åratal ett blodigt krig i Afghanistan. Han ärvde kriget från Bush. Och regerade mellan 2008 och 2016. Det är tveklöst fler som dödades där än det är som har dödats i Ukraina. Och troligen mer än de som kommer att dödas i Ukraina.

Från Wikipedia. "Chefen för FN:s Afghanistansats (Unama) Tadamichi Yamamoto skriver i december 2019 att minst 100 000 civila har dödats eller skadats i kriget sedan 2009 när Unama började dokumentera dödsfall och skador bland civilbefolkningen."

Anonym sa...


Ja hon är saknad.

För övrigt, märkligt att det finns de som väljer ut ETT enda citat, utdraget ur sitt sammanhang, för att peka ut NBT på ngt negativt sätt, hon vars blogg är en guldgruva och så himla viktig för många. Framför allt för kvinnors och barns rätt.

Erik Rodenborg sa...

NBT brukar ju svara på all sorts kritik, på ett mycket övertygande sätt. Det är ju en av hennes många stora sidor.

Erik Rodenborg sa...

PS. Det bör ju förresten också påpekas att NBT-citatet som Ver lagt ut är från 2015, och därför knappast kan ses som en kommentar till händelserna nu!

..."not just one of your toys"...

Ovanstående citat är från "Queens of Noise" med gruppen Runaways. De senaste kanske tolv åren har jag alltid associerat den låten ...