onsdag 3 januari 2024

Efterlysning 2: "Rain"

En annan av de personer som jag förlorade kontakten med efter att ha förlorat mitt erik0570@gmail.com-konto var en som på nätet ofta kallat sig "Rain". Jag hade även ett telefonnummer till hen, men även det försvann, när en mobil kollapsade.

Ja, jag vet att jag borde skrivit ner alla telefonnummer och mailadresser på ett papper som jag alltid vet var det ligger. Typ.

Men nu var jag så korkad att jag inte gjorde det. Rain, liksom NBT, får gärna höra av sig på exempelvis den mailadress eller det mobilnummer som finns på denna blogg...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde snarare haft ett antal olika konton. Hotmail, yahoo m fl.

Man måste väl f ö ha alternativkonto som man kan ange om man har
"glömt password" ?

Så du får skärpa till dig en smula ! Och efter hand kommer du säkert
på fler saker som du saknar. Om du inte har dem på t ex annan egen
dator ...

Erik Rodenborg sa...

Jag hade fler konton, i alla fall tre. Det hjälpte inte, för jag hade glömt lösenordet till två av dem, och det tredje kunde jag lösenordet till men eftersom jag loggade in från en främmande enhet hjälpte inte det heller. Jag måste bevisa att jag var jag. Genom att gå till ett av de konton som jag glömt lösenordet till för att där hämta en kod. Eller hämta en kod på en mobil som de trodde använde ett nummer jag inte längre hade.

Till sist lyckades jag dock komma in på denna blogg och den mailadress som är kopplad till denna blogg. På ett sätt som jag inte ens fattade hur det gick till. Det kändes som ett mirakel.

Jag har vidtagit försiktighetsåtgärder för att det inte ska upprepas. Jag hoppas att de räcker.

Hossi

Sabine Hossenfelder har tydligen fått en asteroid uppkallad efter sig .  NASA ringde henne en dag och sa att de ville ha en asteroid uppka...