onsdag 7 mars 2012

I samma Flashbacktråd...

... som förresten heter "Finns det några rituella övergrepp som är bevisade?" kan vi också läsa detta: "Hur som, i västvärlden - enligt paradise lost 3 - så har ett satanistsikt ritualmord aldrig förekommit."

Av detta drar sedan den märklige skribenten "Knutte Ninja" slutsatsen: "Att folk överdirver och hittar på? Händer varje dag i hela världen." (felstavningarna i"Ninjas" text är från originalet).

Men faktum är ju att det till och med finns fällande domar och erkännanden för just sådana mord. Men kan ju bara gå till ett mycket uppmärksammat fall 1999 från vårt grannland Finland som bland annat har beskrivits i en artikel i FINYAR (vänta några sekunder och gå sedan till sidan 5 i PDF-filen!), en tidskrift för akademiker som studerar nya religiösa rörelser.

Flashback behövs om sanningen inte ska fram....

PS. Och om det verkligen stämmer att uppgiften om att det aldrig funnits några satanistiska ritualmord i västvärlden kommer från "Paradise Lost 3" säger det ju en del tråkiga saker om denna Oscarsnominerade film.

Inga kommentarer:

Påskfirandet - den kusliga bakgrunden

Långfredag....  Dagen då man ska fira hur "Guds son" offrades och torterades ihjäl för 2000 år sedan.  Många vet dock inte bakgrun...