lördag 11 februari 2012

Suspicio om Hanne Kjöller

Har retar mig i åratal på många av Hanne Kjöllers åsikter om övergrepp mot barn, och en gång faktiskt polemiserat mot dessa.

Nu har Suspicio i ett blogginlägg tagit upp hennes senaste egendomligheter. Suspicio gör det så bra att jag slipper skriva själv om eländet. Och det är ju skönt. :-)

Läs det gärna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hanne Kjöler är en av av de där misantroperna som tog över DN:s ledarsida för omkring tio år sedan. DN:s ledarsida har länge låtit väldigt högervriden, men ungefär då började den låta närmast utvecklingspessimistisk. Borgerlig cynism möter Schopenhauer, ungefär. Jag minns inte längre vad den främste misantropen hette, men han skrev uttryckligen att ondskan aldrig någonsin kan avskaffas, o.s.v.

Jag brukar inte läsa DN, men jag antar att deras nya stjärnskott Peter Wolodarski är en sådan där "officiell optimist". Fast Hanne Kjöler är tydligen kvar fortfarande och sprider sina bisarra, människofientliga cynismer omkring sig.

Jösses, man får ju ofrivilliga sympatier för Nathan Schachar...

TIDLÖSA.

(Jag orkar inte logga in med mitt riktiga Moder Torium-konto.)

En fundamentalist som omvärderat Josua

Josuas bok är förmodligen den otäckaste boken i Bibeln. I den beskrivs hur Gud leder israeliterna i ett fälttåg med syftet att utrota den ka...